Întrebări frecvente

Redarea filmelor

Pentru vizualizarea filmelor, este nevoie de autentificarea pe website cu un cont de profesor sau de elev, făcând click pe butonul din dreapta-sus al website-ului, intitulat „Autentificare / Înregistrare”.

Accesând pagina filme după autentificare, puteți accesa unul dintre filmele din listă, sau puteți vizualiza lista rapidă de filme.

Dacă vă aflați pe pagina individuală a unui film, pentru a avea dreptul de a-l reda, solicitați accesul la acesta apăsând butonul „Cere acces”. Odată ce veți primi confirmarea accesului, veți putea vizualiza filmul respectiv.

După ce solicitați accesul la un film, este necesară aprobarea unui administrator pentru a-l obține. Veți fi informat pe e-mail când accesul a fost aprobat. După această etapă, veți găsi filmul în lista de acces rapid, în lista „Filmele Tale”.

Fereastra de acces rapid are trei elemente:
Filmele tale: filme ce pot fi redate, pentru care s-a primit aprobarea și nu au fost redate.
Necesită feedback: filme care au fost redate, dar pentru care nu s-a trimis feedback.
Toate filmele: lista completă de filme care pot fi solicitate, prin cerea accesului.

După confirmarea cererii de acces, veți puteți reda filmul. Butonul „Cere Acces” se va schimba într-unul care afișează cuvântul „Redă”. Player-ul arată ca în imaginea de mai jos, iar subtitrarea se poate seta folosind butonul din dreapta jos.

După redarea filmului, este necesar să completați un formular de feedback. Veți primi un e-mail cu informații și puteți accesa formuarul din lista de acces rapid, fâcând click pe „Necesită feedback”.

Login