Înscrieri: Atelier de formare pentru profesori de educație plastică/vizuală - 3-4 octombrie 2020

 

 

Update: Prelungim  termenul limită pentru înscrierile la atelierul intensiv de formare în utilizarea filmului documentar la clasă până joi, 1 octombrie

Căutam:

  • profesori de educație plastică
  • profesori de educație vizuală
  • profesori care predau cursuri opționale dedicate cinematografiei/ artei cinematografice

 

De asemenea, în urma numeroaselor cereri primite din partea profesorilor din mai multe orașe din țară, am decis să organizăm și o sesiune online a trainingului nostru, care se va desfășura în perioada 10 - 11 octombrie 2020, dechisă profesorilor de educație plastică/ educație vizuală/ profesorilor care predau cursuri  opționale de educație cinematografică din toată țara. Data limită pentru înscrieri: 5 octombrie.

Profesorii interesați de participarea la sesiunea fizică din București  în perioada 3-4 octombrie, sau la cea online, în perioada 10 -11 octombrie, sunt rugați să ne trimită un CV și o scrisoare de intenție în conformitare cu cerințele din cuprinsul acestui articol. 

 

Căutăm profesori interesați să participe la un atelier intensiv de formare în utilizarea filmului documentar la clasă!


Atelierul va avea loc în București, în format fizic, în perioada 3-4 octombrie 2020, și adresează profesorilor de educație plastică și educație vizuală din București și împrejurimi, care predau în ciclul gimnazial și/sau liceal, precum și profesorilor care predau cursuri opționale dedicate artei/educației cinematografice. Participarea este gratuită.

Un număr de 20 de profesori vor fi selecționați în urma aplicațiilordata limită pentru înscrieri fiind 27 septembrie 2020. Profesorii selecționați vor fi anunțați în data de 28 septembrie 2020. 

Profesorii interesați sunt invitați să se înscrie pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. trimițând un CV și o scrisoare de intenție în care să răspundă la întrebările:

Mai mult...

Înscrieri: Atelier de formare pentru profesori diriginti - 19-22 martie 2020

 

Căutăm profesori diriginți interesați să participe la un atelier intensiv de formare în utilizarea filmului documentar ca instrument educațional, parte din proiectul Adolescenții și documentarele organizat de Asociația Bloc Zero în parteneriat cu One World Romania la Școală. Atelierul va avea loc în perioada 19 - 22 martie, în București.

UPDATE: Înscrierile se prelungesc până la data de 6 martie 2020. Cerințele pentru înscriere rămân aceleași de mai jos. 

Mai mult...

Abia aștept să înceapă școala!

Între 26 și 28 august, One World Romania la Școală a desfășurat training-ul anual pentru viitorii coordonatori de cluburi de film din liceele din țară.

Mai mult...

Începe luna.doc#6 cu tema EDUCAȚIE!

 

UPDATE: Din pricina numărului foarte mare de înscrieri, vom închide înscrierile începând de astăzi, 2 octombrie. Vă mulțumim mult pentru interesul arătat proiectului luna.doc și sperăm să colaborăm și cu alte ocazii. Pentru mai multe informații despre alte oportunități de colaborare cu One World Romania la Școală vă rugăm să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Mai mult...

Începe AdDOC3!

 

 

Începe AdDOC3!

 

Cea de-a treia ediție a festivalului de filme documentare în licee, AdDOC, începe duminică, 12 mai, la 17:30, cu proiecția specială a filmului “Ce mică-i lumea!”, în Sala Mare a Teatrului Tineretului din Piatra Neamț.

Proiecția cu intrare liberă va avea loc în Sala Mare a Teatrului Tineretului din Piatra Neamț și va fi urmată de o discuție cu Ionut Ștefănescu, călător și recunoscut sportiv al județului Neamț.