Înscrieri: Atelier de formare pentru profesori diriginti - 19-22 martie 2020

 

Căutăm profesori diriginți interesați să participe la un atelier intensiv de formare în utilizarea filmului documentar ca instrument educațional, parte din proiectul Adolescenții și documentarele organizat de Asociația Bloc Zero în parteneriat cu One World Romania la Școală. Atelierul va avea loc în perioada 19 - 22 martie, în București.

UPDATE: Înscrierile se prelungesc până la data de 6 martie 2020. Cerințele pentru înscriere rămân aceleași de mai jos. 

Mai mult...

Începe luna.doc#6 cu tema EDUCAȚIE!

 

UPDATE: Din pricina numărului foarte mare de înscrieri, vom închide înscrierile începând de astăzi, 2 octombrie. Vă mulțumim mult pentru interesul arătat proiectului luna.doc și sperăm să colaborăm și cu alte ocazii. Pentru mai multe informații despre alte oportunități de colaborare cu One World Romania la Școală vă rugăm să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Mai mult...

Începe AdDOC3!

 

 

Începe AdDOC3!

 

Cea de-a treia ediție a festivalului de filme documentare în licee, AdDOC, începe duminică, 12 mai, la 17:30, cu proiecția specială a filmului “Ce mică-i lumea!”, în Sala Mare a Teatrului Tineretului din Piatra Neamț.

Proiecția cu intrare liberă va avea loc în Sala Mare a Teatrului Tineretului din Piatra Neamț și va fi urmată de o discuție cu Ionut Ștefănescu, călător și recunoscut sportiv al județului Neamț.