Arhitecții și documentarele

În 2018, echipa One World Romania la școală a inițiat o nouă serie de evenimente lunare, care au loc în apartamentul pe care-l împărțim cu colegii arhitecți de la Latitudine53 de Manasc Isaac.

Fiindcă ne era dor de proiecțiile de la curte din timpul verii, am decis să mergem mai departe cu proiecțiile publice și-n timpul anului școlar. Aflându-ne într-un spațiu comun cu un birou de arhitectură, am decis să găsim și o intersecție pe ecran: astfel, selecția noastră de filme pentru proiecțiile de la birou caută un teren comun între drepturile omului și arhitectură, experiențe personale și planificare urbană, educație și practică.

Așadar, ne dăm întâlnire în fiecare lună pe Bulevardul Hristo Botev 27 din Sectorul 3, București, în fiecare zi de joi din ce-a de-a doua săptămână a lunii. Vă așteptăm cu drag – intrarea-i liberă și băuturile sunt din partea casei! Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook și pe secțiunea de noutăți a web-site-ului pentru a rămâne la curent cu evenimentele din seria Documentarele și Arhitecții, dar și cu restul activităților noastre.

Login