Proiecții speciale

Fie că sunteți interesat să organizați o proiecție specială în liceul dumneavoastră pe baza catalogului nostru cu filme, fie că sunteți o organizație care ar dori să integreze proiecții de film în cadrul activităților lor, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

One World România la Școală colaborează și cu alte organizații non-guvernamentale care doresc să utilizeze filmul documentar pentru a dezbate o tematică specifică legată de drepturile omului. Printre inițiativele cu care am colaborat în acest sens se numără Mai Mult Verde, alături de care am organizat Caravana Anti-Risipă, dar și Forumul Diversității Culturale, care a găzduit o proiecție specială a filmelor O capră pentru un vot și Jenica și Perla.

De asemenea, organizăm proiecții dedicate liceenilor pe durata festivalului internaţional de film documentar dedicat drepturilor omului, One World Romania, cât și proiecții speciale din afara programelor noastre obișnuite direct în licee, acestea fiind urmate de sesiuni de discuţii şi în prezenţa unor invitaţi speciali.

Nu în ultimul rând, avem evenimente speciale lunare, care aduc laolaltă proiectele cu care împărțim același workspace. În fiecare cea de-a doua zi de joi din fiecare lună, organizăm proiecții la biroul nostru, aflat în cadrul spațiului Latitude53 by Manasc Isaac. Fiind un birou de arhitectură, filmele pe care le proiectăm au în centrul lor teme legate de urbanism, arhitectură, orașe și spații locative.

Login